وبلاگ تخصصي آموزش حسابداري

منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
دی 1392
خرداد 1392
فروردين 1392
بهمن 1391
دی 1391
آبان 1391
خرداد 1391
اسفند 1390
دی 1390
نويسندگان
محمد تيموري
ولي حسن پور
کد هاي جاوا


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 7
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 8
بازدید ماه : 16
بازدید کل : 4753
تعداد مطالب : 21
تعداد نظرات : 15
تعداد آنلاین : 1


توسعه و رشد دستگاههاي دولتي در كشور ما چگونه است؟ و اهميت آن در اقتصاد كشور چگونه است؟  <-PostCategory-> 

 توسعه و رشد دستگاههاي دولتي در كشور ما چگونه است؟ و اهميت آن در اقتصاد كشور چگونه است؟

در كشور ما قسمت عده بخش عمومي به دستگاه‌هاي دولتي اختصاص دارد كه در دو دهه اخير از رشد و توسعه فوق‌العاده‌اي برخوردار بوده است. افزايش بهاي نفت، ملي شدن شركتهاي توليدي، خدماتي و اعتباري بخش خصوصي و همچنين پيدايش نهادهاي خود جوش از بطن انقلاب، از جمله عوامل موثر در اين توسعه‌اند.

در اوايل دهه 1350، افزايش بهاي نفت، اين فرصت را به دولت داد كه بخش عظيمي از منابع ناشي از فروش نفت را در ساختار اقتصادي جامعه تزريق نمايد. در اين رابطه، رشد صنايع سنگين نسبت هب ساير واحدهاي اقتصادي كشور مشهودتر است.

با تصويت قانون «حفاظت و توسعه صنايع ايران» در مرداد ماه سال 1358، تعدادي از شركتهاي توليدي كه عمدتاً اقتصاد بخش خصوصي را در اختيار داشتند ملي اعلام گرديدند.




ادامه مطلب

+ نوشته شده در یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:منبع: پايان نامه كارشناسي - محمد تيموري ,ساعت 20:2 توسط محمد تيموري |
اصلاح بودجه در كشور ما چگونه انجام مي‌شود؟  <-PostCategory-> 

 - اصلاح بودجه در كشور ما چگونه انجام مي‌شود؟

 

با توجه به اينكه بودجه مصوب جنبه پيش‌بيني دارد و در عمل ممكن است با مشكلاتي مواجه شود، بنا به اصلي انعطاف پذيري بودجه، به منظور حل مشكلات احتمالي ناشي از اجراي بودجه و ممانعت از تحجر بودجه، همه ساله در قانون بودجه كل كشور علي‌القاعده تبصره‌اي در جهت رفع چنين معضلاتي پيش‌بيني و تصويب مي‌شود.

هر يك از دستگاه‌هاي اجرايي در طي سال مالي مجازند در حدود تبصره مربوط به اصلاح قانون بودجه همان سال، نسبت به اصلاح بودجه دستگاه اجرايي خود اقدام نمايند.

لازم به توضيح است، در صورتي كه مشكلات ناشي از اجراي بودجه براي دولت در حدي باشد كه با توجه به قانون بودجه آن سال قابل حل نباشد، به شرط آنكه در سقف منابع بودجه كل كشور تغييري حاصل نشود، هيات دولت مجاز به تهيه لايحه اصلاح بودجه و ارائه آن به مجلس شوراي اسلامي مي‌باشد.

به طور خلاصه، هرگاه دولت در طي سال مالي تغييري در ارقام بودجه را براي رفع مشكلات اجرايي آن لازم بداند كه از طريق تبصره مربوطه قابل نباشد و از طرفي در سر جمع اعتبار قانون بودجه كل كشور تغييري داده نشود در اين صورت لايحه اصلاح بودجه را تقديم مجلس مي‌كند.


+ نوشته شده در یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:منبع: پايان نامه كارشناسي - محمد تيموري "دانشجوي كارشناسي دانشگاه رجاء 1388",ساعت 20:1 توسط محمد تيموري |
چرا برقراري نظام مالي دولتي مهم است؟  <-PostCategory-> 

 چرا برقراري نظام مالي دولتي مهم است؟

مديران كليه موسسات اعم از بخش عمومي يا خصوصي، به منظور اداره امور جاري، برنامه‌ريزي آتي و سرانجام ارزيابي عملكرد موسسه خود، نياز به يك سري اطلاعات دارند. در اين ميان اطلاعات حسابداري از جايگاه و موقعيت خاصي برخوردار است، زيرا اين اطلاعات هم كمي است و هم قابل رسيدگي و ارزيابي. در واقع اطلاعات مالي زيربناي تصميم‌گيري‌ها و تعيين خط مشي‌هاي مديران در هر موسسه به حساب مي‌آيد، به شرط آنكه اطلاعات مزبور اولاً مربوط، ثانيا به هنگام، ثالثا صحيح ارائه شود تا تصميم‌گيري‌ها و تعيين خط مشي، دقيق، علمي و منطبق با واقعيتها پايه‌ريزي گردد.

كاربرد اطلاعات مالي بخش عمومي در سيستم و نظام اداري فعلي كشور، در دو سطح مطرح مي‌گردد: يكي در سطح داخلي هر يك از موسسات در جهت اعمال مديريت و تصميم‌گيري مديران داخلي به منظور اجراي بودجه سالجاري و پيش‌بيني آن براي سال آتي، و ديگري در سطح مسئولين سطح بالاي قوه مجريه كشور در جهت ترسيم اهداف برنامه‌هاي بلند مدت، ميان مدت و كوتاه مدت در قالب بودجه سالانه كل كشور.

به طور خلاصه مي‌توان گفت، برنامه‌ريزي در قالب اعداد و ارقام بودجه، زماني مفيد، موثر و كارآمد مي‌شود كه مبتني بر اطلاعات مربوط، صحيح و به هنگام باشد. زيربناي اطلاعات در امر برنامه‌ريزي را اطلاعات مالي تشكيل مي‌دهد. دستيابي به اين اطلاعات از يك سو در گرو سيستم مالي منسجم، هماهنگ و منطبق با نياز دستگاهها است و از سوي ديگر حمايت و اعتقاد كامل مسئولين كشور را مي‌طلبد.


+ نوشته شده در یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:منبع: پايان نامه كارشناسي - محمد تيموري "دانشجوي كارشناسي دانشگاه رجاء 1388",ساعت 20:1 توسط محمد تيموري |
تفاوت حسابداري دولتي با حسابداري ملي  <-PostCategory-> 

 تفاوت حسابداري دولتي با حسابداري ملي

موضوع حسابداري ملي، بررسي عوامل اساسي فعاليت‌هاي اقتصادي يك كشور طي يك سال و هدف اصلي آن، طبقه‌بندي فعاليت‌هاي اقتصادي و مالي در بخش‌هاي دولتي و خصوصي به ترتيبي است كه تصوير كامل و جامعي از ساختار، تركيب و فعاليت‌هاي اقتصاد ملي شامل توليد، توزيع و مصرف كالا، خدمات، ثروت و درآمد كشور ارائه دهد.

در حالي كه حسابداري دولتي كه يكي از وسايل و ابزارهاي اساسي مديريت مالي دولت است، به ثبت و طبقه‌بندي فعاليت‌هاي مالي دولت و سازمان‌هاي دولتي (بخصوص فعاليت‌هاي مالي مربوط به اجراي بودجه مصوب) در حساب‌هاي مستقل و تهيه‌ صورت‌هاي مالي مربوط به آنها مي‌پردازد.

بدين ترتيب انجام تحليل‌هاي اقتصادي و مالي زماني امكان‌پذير خواهد بود كه حساب‌هاي دولتي با حساب‌هاي مالي ارتباط و هماهنگي مستقيم داشته باشد و اطلاعات اوليه و مواد خام حسابداري ملي را كه هدف اصلي آنها ارائه جريان‌هاي مربوط به توليد، مصرف و پس‌انداز در يك قالب كلي است، فراهم نمايد.


+ نوشته شده در یک شنبه 7 خرداد 1391برچسب:منبع: پايان نامه كارشناسي - محمد تيموري "دانشجوي كارشناسي دانشگاه رجاء 1388",ساعت 19:58 توسط محمد تيموري |
مطالب پيشين
» آیا جستجو در تسهیل تکنولوژی شفافیت گزارشگری مالی را بهبود می بخشد؟
» تاثیر انتخابات ریاست جمهوری بر بازار سرمایه ( بورس اوراق بهادار )
» چارچوب گزارشگری عملکرد گسترش یافته برای حسابداری محیطی و اجتماعی
» ارزش متعارف در گزارش دهي مالي : مسائل و مشكلات در عمل
» تاثیر بهره مالکانه بر سودآوری شرکت های بورسی
» فرآیند کلی حسابرسی عملیاتی
» چرا تجدید ارزیابی دارایی ها برای سهامداران مهم است
» بورس با رفع 4 ریسک هیچ‌گاه حبابی نمی شود
» درجه ریسک‌پذیری بازارهای مختلف بورس
» فرق بورس با فرابورس چیست؟
» مفاهيم حسابداري صنعتي
» گزارش تطبیقی سیستم حسابداری دولتی کشورهای آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، کانادا، انگلیس، و بین الملل
» بررسي روابط تعاملي بين ریسک جریان‌هاي نقدی آزاد، ساختار حاكميت شركتي و سیاست بدهی شركتها
» interactive review has been performed between free cash flows risk, debt policy and corporate govern
» توسعه و رشد دستگاههاي دولتي در كشور ما چگونه است؟ و اهميت آن در اقتصاد كشور چگونه است؟
» اصلاح بودجه در كشور ما چگونه انجام مي‌شود؟
» چرا برقراري نظام مالي دولتي مهم است؟
» تفاوت حسابداري دولتي با حسابداري ملي
» حسابداري ارزش منصفانه
» تاثیر کیفیت حسابرسی بر مدیریت سود (دکتر سید حسین سجادی)
» كيفيت سود





پيوندها


دانلود سریال گلشیفته دانستنيها بورس (زندان جذاب نقدینگی) بزرگترین مرجع کسب درآمد اینترنتی دانشگاه آزاد اسلامي قزوين بحث پيرامون حسابداري و حسابرسي کیت اگزوز زنون قوی چراغ لیزری دوچرخه همسریابی درگاه پرداخت اینترنتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آموزش حسابداري و آدرس iraccounting.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

دانستنيها
کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
سفارش آنلاین قلیون

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com